Tinder, Bumble och Happn: Vilken app har mest dating potential?

Tinder, Bumble och Happn: Vilken app har mest dating potential?

Av och till nar sjalv hor mina foraldrar och deras vanner kackla om hur de traffades inser jag baksida av underben olik det ar idag jamfort med enar. Det verkade sa enkelt, pappa sag en vacker donna, gick upp till henne och fragade henne om en dejt, och det varenda kissbrides.com visite site det – 10 ar senare gifte de sig, fick avkomma och kopte ett byggnad. Idag har dejtingapparna forandrat helt hur vi gar tillvaga. Problemet ar att det finns en oskadd fraktion appar pa marknaden och om jag ska besta hederligt sa inneha sjalv ej tid att hantera dem all.

Fragan ar vilken app som passar undertecknad bast att hitta den ratta? Mina andra singelvanner inneha alla olika synpunkter ifall vilken app man amna forbruka, och sjalv tror att vi inneha haft olika framgangar med varje och en av dem. Baksida av underben jag dock har lart mej ar att de tre stora dejtingapparna i Sverige just genast ar Tinder, Happn och Bumble. Dock verkar det som all apparna fyller lite olika syften, syften som jag allena tvingas granska.

Sjalv inneha klagat ovan min eviga status som ledig ett bra tag, sa jag bestamde mig for att utprova all tre apparna och granska dating-app-kulturen. Forhoppningsvis kan du fa nyttjande fran mina resultat och bruka tiden du far kvar till roligare grej, till exempel att dejta och mota nya manniskor.

Jag varenda riktig skeptiskt till Bumble fran forsta inleda

Pratar ifall TinderTinder har ungefar blivit ett av de ord som manniskor anvander som ett verb genast – du vet som, “Jag tindrade haromdagen och sjalv traffade den konstigaste killen”. Efter att ha anvant tinder i nagra manader vill sjalv antyda att appen ej ar popular fran olika fog: en salig korsning av konstiga och ofrascha typer.

Vi vet alla hur det fungerar – stall in dina filter och glo nar tusentals “lampliga” killar dyker upp en och en pa din monitor. Svep at vanster pro att forskjuta, svep at hoger for en tillfalle … och om man rakade svepa at hoger, kan det bli en match.

Det ar spartanskt, men jag tycker att det ar precis marigt att splittra de trevliga killarna fran de som bara vill ha ”skoj”. Hur massa ganger har sjalv matchat med en snygg gosse, som resulterat i ett ”fylle meddelande” klockan 03 pa natten? Dessvarre inneha det hant nagra ganger och det far mig att ifragasatta undertecknad jag och hur jag ser ut.

Jag antaga att det handlar om appen, jag inneha ej kommit i kontakt med en enda som varenda ute efter en oforfalskad date. Sjalv domer ej nagon som ar ute for nagot flinkt, men forut mig kanns det som ifall det ar nagot sjalv skulle improvisera Stureplan.

Tinders domslut: ifall du ar ute efter att omedelbar date sa ar detta appen pro dig, personligen soker jag nagot djupare och mer meningsfullt.

Appen fungerar gallande likadan metod som Tinder, men kungen Bumble ar det bara tjejen som kan racka forsta meddelandet. Dvs, det ligger helt pa kvinnan att starta en pratstund, killar kan inte handla nagot. Och jo det kanske ar nytankande i en annars mansdominerad varld, men jag uppskattar appar dar alla kan lite igangsattning en pratstund, fristaende av kon. Jag forstar att Bumble inneha skapats pro att motverka laka problemet med “sleazy killen” som Tinder har problem med.

Dvs nar en konversation startar har du bara 24 timmar att replikera mellan varje meddelande

Men det finns en annan synvinkel med Bumble, och det ar tidsgransen. Om du matchar med nagon borjar en 24-timmars tidsbegransning och ifall du inte meddelar honom inom dessa 24 timmar sa forsvinner din match. Vilket later kanske bra med i praktiken ar det en enorm stressfaktor. Tank ifall du hade en kvall ute med dina flickvanner eller helt enkelt kanner forut att vara ”ledig” fran din telefon och sa ar all forbattring du gjort inte har.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *