Academic Singles ar en forhallandevis bra dejtingsajt

Academic Singles ar en forhallandevis bra dejtingsajt

Konklusion

Huvudsyftet ar att matcha valutbildade manniskor via en personlighetstest. Vi upplever att tjansten fungerar bra i Sverige och att det finns nagotsanar flera konsument. Nackdelen ar att du inte kan konsumera flertal fran funktionerna i genom gratistjansten och att du hastigt plikt spendera for att klara av begagna tjansten fullsatt ut.

Fordelar
Nackdelar

Introduktion

Academic Singles ar en dejtingsida som tar sikte kungen att anpassa singlar med hogre utbildning. Det kan eftersom anses vara en slags nischsida inom natdejting. Dejtingtjansten inneha sin bas i Luxemburg, men allting innehallet gallande den svenska versionen fran sidan ar kungen just svenska.

Vi har testat Academic Singles och tittat narmare kungen allting fran matchning och personlighetstester, till villkor och integritetsregler. Las vidare pro att utbilda dig mer om baksida av underben vi har ron ifall Academic Singles.

In Registrering

Steg ett i registreringsprocessen ar att ange hur sa du soker pa dejtingsajten. Ar du en man som soker brud, fruntimmer som soker man, eller nagot annat? Sedermera tvingas du ange en mejladress och fabricera ett losenord.

Nar det har steget ar slutfort genomfor du personlighetstesten som ska anvandas for att matcha dig med en adekvat partner. Vi amna genast plocka en narmare snegla kungen just personlighetstesten.

Personlighetstest

I borjan fran personlighetstesten kommer du att atnjuta en rad olika fragor, som till foredome hur du ser pa uppgiftsfordelningen i ett affar, och hur du marker att du ar foralskad. Det finns dock ej flertal sadana fragor innan det overgar till att betygsatta annorlunda egenhet hos dig sjalv och dessutom hos din potentiella partner.

Ratingen sker i genom att du till foredome far fragor ifall hur sa du soker hos en partner och sedan far numrera olika personlighetsdrag kungen en skala. Du kan till exempel atnjuta utlatandet ”Jag onskar en partner som ar beslutsam” som du sedan amna gradera fran ung kvinna med Г¤ldre man 1 till 6, dar 1 betyder att det inte ar centralt alls om din partner ar beslutsam, och 6 betyder att det ar mycket centralt forut dig.

Narmast I foljd ska du foreta synonym om dig personligen. Som foredome kan du ringa fragan ”Vad tilltalar dig mest?” och sa presenteras du forut en rad annorlunda koncept som amna rangordnas. Ar tillbakablick till foredome nagot som ar grymt angelaget for dig medan det ar mindre betydelsefullt att lyssna? Da anger du detta kungen de annorlunda skalorna. Svaren anvands sedan till att anpassa dig med partners som Academic Singles sager att du skulle duga bra forbund med.

Nar du ar avklarad med rangordningsdelen av personlighetstesten far du tata i en aning grundlaggande information om dig jag. Detta inkluderar bland annat fornamn, fodelsedatum, varje du bor och om du har barn. Utover detta kommer du att bli ombedd att uttrycka ditt utseende (ogonfarg, harfarg, osv.) och tillika fylla i vilket arbetsuppgift du har och din arsinkomst.

Det ska fortydligas att det ej ar alla dessa fragor som tvingas besvaras. Slutligen far du skriva lite om ditt karleksforbindelse till rokning och alkohol. Du kan tillika tillagga ett egen budskap pa slutet, dar fragan som du ska besvara ar foljande: ”Vad skulle du helst konversera ifall alltsammans natten?”

Innan du avslutar personlighetstesten kommer du att bli ombedd att kryssa i tvenne rutor. I Genom att kryssa i den forsta rutan godkanner du den personliga meddelandetjansten som Academic Singles inneha. Detta ar en funktion som gor att din profil blir mer synlig ehuru matchningarna hela tiden uppdateras med sidoaktiviteter som du utfor och vad du gor i ovrigt.

I Genom att kryssa pro den andra rutan godkanner du Academic Singles regler och krav dartill deras integritetspolicy. Vi ska plocka oss en narmare blick kungen dessa parametrar och pa integritetspolicyn framat slutet av den har recensionen.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *